Kritikák

Crystaltól, a Kawaii Blog Design szerkesztőjétől: 
"Nos a saját fejlécemről nem mondok véleményt, mivel az összessel úgy vagyok, hogy katasztrófa, úgyhogy akkor nézzük a többit :) A háttér nagyon tetszik, valahogy illik a fejléchez, de ez a sablon nem az igazi. Én Állati kft-re állítanám át, az valahogy letisztultabb. A bejegyzések és oldalmodulok kerete fölösleges és túl élénk, egyszerűen nem illik oda. A háttér miatt én a barnás esetleg sötétebb barack szín felé húznék a linkek színét illetően. Az oldalmodul szélességét egy kicsit kisebbre állítanám, mert nagyon jó, hogy egyméretűek a szereplős képek, de van egy nagy üres csík mellettük. Nagyon örülök, hogy a bejegyzéseknél inkább linkeled az adott ruhát embert stb. mert nem zavar be az olvasásba :) Esetleg még sorkizártra állítanám a bejegyzést és akkor szebb lenne az összkép is.
Ha minden igaz a sztoriról is kértél véleményt, szóval akkor pár szóban arról is:
A 33. fejezetet olvastam részletesen, a többibe csak belelestem. Az első két mondat nagyon tetszett, valahogy olyan "én" a csaj.(:DD) A szereplők jelleme elég egyedi, nem az a mindenki egy kaptafára, ami nagyon jó Az igazság az, hogy a történet tetszik, mármint maga az írás mód, mert az valami eszméletlen. (:D) Vannak kisebb mondta egyeztetési hibák, és néhol egy-egy betű tévesztés is, de elhanyagolhatók. Mikor a párbeszédek vannak, figyelj a részletekre is, a gondoltat jel előtt és után is szóköz van, illetve kellene lennie. Én valahogy így írnám inkább:

 - Jut eszembe, milyen volt L.A.? Voltak ott jó csajok? - tettem fel kérdéseim Nathan baklövésére célozva."

Lena Blanchette-tól, a Soar your fantasy blog egyik szerkesztőjétől:
"Kinézet: A blogod külalakja nekem valahogy nem nyerte el a tetszésem, viszont mivel őszintén szólva semmibe nem tudok belekötni ezt illetően, a sablon számlájára írom a dolgot - javaslom, hogy változtasd meg egy előnyösebbre mint például az egyszerű, vagy legalábbis ne hagyd haloványan a bejegyzések hátterét, ha már a képek kerete fehér. Ezen kívül csak gratulálni tudok - a modulok sorrendjével, betűtípusokkal és egyebekkel kapcsolatban nincs kivetnivalóm, s bár a fejléced a legegyszerűbb fajtából származik, fogadd őszinte gratulációmat!

Történet: A blogod elolvasása előtt a The Wanted-et illető tudásom mínuszokban járt (megkockáztatom, hogy esetleg azt hittem volna - ez egy mosópor márkája), így kétségek közt kezdtem hozzá az olvasáshoz. "Vajon érteni fogok belőle valamit?" - kérdeztem magamtól, de utólag állítom, hogy a fogalmazásodban - azt a pár helyesírási hibát leszámítva - semmi kivetnivalót nem találtam. Szépen, érthetően formálod a mondatokat, mindössze a toldalékszavakkal van gondod, és itt a 'London Eye-n' valamint 'Nathan-l' megnyilvánulásaidra gondolok. Maga a történet kezdete minden realitást mellőzve tárja elénk, hogy a tizennyolc éves énekesnő, Roxanne West legjobb barátnője, a tizenhét éves Ashley személyében lelt stylistra, ami már csak azért is furcsa, mert ilyen fiatalon még a gimnázium padjait kellene koptatnia a helyett, hogy egy - általában idősebb, tapasztaltabb szakértőre bízott - állást töltsön be. A szegényes felvezetést és ismertetést követően legalább húsz rész erejéig csak a fejemet kapkodtam ide-oda. Nem fért az elmémbe, vajon miért nevezte ki Nathan Roxanne-t legelső találkozásukkor rögvest ügyeletes 'őrangyalává', bár erre a félreértésre később fény derült, ahogyan még jó pár engem összezavaró esemény kimenetelére, ezzel ellentétben Ashley viszont figyelmeztetés nélkül tűnt el a történetben, helyét a modellként befutott Alexis-nek adva át. A történet folyamán végigkövethető, ahogyan változik az írásod, és egyre több humort, vagy éppen vicces eseményt csempészel a fejezetekbe. Különösen tetszenek a gondolatleírásaid, és nagyra értékelem, hogy sikerült végigvinned főhősnőnk karakterét - nem találtam jellembeli botlásokat, Roxi mindössze újabb és újabb tulajdonságokkal bővül; ezek közé sorolható, hogy néha túlságosan is könnyen bocsájt meg és esetenként túlgondolja a helyzeteket, valamint hogy néha fogalma sincs, mit akar kihozni egy adott helyzetből. A többi szereplő megoldását illetően szélsőségesek a statisztikák: habár az énekesnő bátyját és Lexit sikerült életre keltened, rengeteg karakter 'haldoklik'. Ashley teljesen ki lett vonva a forgalomból, Sky és Nareesha időként előtünedeznek, csak úgy, mint hasonló néhanapján köddé váló szereplők, Annie-ről konkrétan semmit nem tudtunk meg azon kívül, hogy menedzser és két lány édesanyja - ami nem is lenne baj, ha nem volna rá főbb szerepet - és a The Wanted valamint a Lawson nevezetű bandák tagjait csoporton belül továbbra sem tudom megkülönböztetni. A szemszögváltásoknál olyan érzésem támadt, mintha Roxanne tulajdonságait megragadva áthurcoltad volna egy más jellemmel rendelkező lelkivilágába - a fentieken sürgősen változtass! Fogj egy darab papírt és tollat, és egy délutánt szánj a karakterek kidolgozására! Abban az esetben, ha - példának okáért - Lexi és Roxi is bele van bolondulva a ruhavásárlásba, szeressék mindketten más miatt ezt a pénzszórást tartalmazó tevékenységet.
Bár fentebb tengernyi negatívumot soroltam fel, összességében meg lehetsz elégedve a történeteddel, valamint a helyesírásoddal, és humoroddal. Csak így tovább - drukkolok a későbbiekhez!"

Melytől, a Honestly critics for you szerkesztőjétől :

"Kinézet: A fejléced nagyon egyedi, illik a bloghoz. Egy dolog ami idegesít: a bal oldali fiú és lány miért világosabb mint a jobb oldali? A háttér is nagyon jó, jól mutat rajta a fejléc is. A betűtípusok is rendben vannak.

Modulok: Először is a modulokat egy oldalra tenném, mert így két oldalt elég aránytalanul oszlik el. Ha megfogadod a tanácsomat és egy oldalra rakod a modulokat, akkor a modulsávot állítsd szélesebbre, hogy a rendszeres olvasók modul is teljesen kiférjen! Én a sorrenden is változtatnék. Mindenképp az oldalak menjenek legfelülre, a magamról modul pedig alulra. A chatet pedig nagyon gyorsan állítsd át mert szörnyű! Nagyon nem illik a bloghoz.

Történet:  Jól fogalmazol, de a történet nem igazán fogott meg, nem éreztem késztetést arra hogy tovább olvassam. Lehet hogy az az oka hogy nem vagyok The Wanted rajongó, lényegében nem is ismerem őket.
A helyesírásod csak nem tökéletes. Mást nem tudok írni, se rosszat se jót."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése