2013. április 12., péntek

31.fejezet

*Alexis szemszög*

A legjobb barátnő dolga az, hogy a legjobb barátjával legyen ha valami baja van. Ha két tehén átgázol a macskáján, Startbucks és McDonald's hiányban szenved vagy épp a volt pasiját kell megalkotni Woodoo baba formájában. Most a harmadikat kéne csinálnom. De ezt persze nem tehetem, hisz ő Manchesterben énekli ki a tüdejét telt házas közönség előtt, én pedig a srácok házához tartok a Chanel ruhapróbájáról. Bizony, Victoria's Secret és Chanel modell is vagyok. Ezért jó, ha az anyukád az egyik legjobb menedzser Angliában.
 Visszatérve Roxannera, bűntudatom van. Vele kéne lennem, el kéne vinnem bulizni és megsem állni az alkoholmérgezésig.. Na jó, addig azért nem, de értitek.
-Halihó-köszöntöttem a TV előtt ülő, bambuló bagázst. Mindenki mormogott egy Sziát, és vissza folytatták az eddigi tevékenységüket.
Befúrtam magam Tom és Nunu közé, majd a többiek által áhítattal vizslatott televíziót figyeltem. Sherlock Holmes első részét néztük. Mondjon akárki akármit, Robert Downey Jr. az egyik legjobb pasi a földön.
Mikor már öt-tíz perce ültem mereven bámulva a filmet Tom elkezdett mocorogni. Már szinte Nareesha ölébe feküdt -szerencsére Seev egy jól irányzott tarkón vágással közölte vele, hogy szakadjon le a barátnőjéről.
-Jut eszembe, milyen volt L.A.? Voltak ott jó csajok?-tettem fel kérdéseim Nathan baklövésére célozva.
-Ne kezd te is-sóhajtott a lábamnál ülő szemöldök király. Kérdőn tekintetem láttán Max elmagyarázta a dolgokat.
-Tegnap Chris elég rendesen elküldte melegebb éghajlatra a mi kis Nath babánk, utána pedig az anyukája is felhívta, hogy ő nem így nevelte, nem szép dolog félrelépni.
-Nem értem Chris miért akadt ki rám. Nem történt semmi komoly.. Úgyis ki fogunk békülni Roxival, idő kérdése az egész-vont vállat Nathan.
-Mi az, hogy nem érted miért akadt ki rád?! Ember, van agyad? Használd már! Chrisnek szinte Rox a mindene. Anno is úgy védte mindentől, mint a tűztől. Te mit szólnál hozzá, ha a húgod bepasizna, totál belezúgna a srácba, aztán egyszer csak a hőn szeretett barátja elutazna mit tudom én hány hónapra egy másik országba, ahonnan úgy térne haza, hogy megcsalta a te szemed fényét? Szerintem te is vigyorogva mennél keresztül rajta egy úthengerrel-magyaráztam felháborodva- Ez volt egy. Kettő; ne legyél biztos benne, hogy újra együtt lesztek. Nehezen bocsátja meg az ilyet. Ezzel az egy "kis" smárolással eléggé elvágtad magad nála.
-Alexis, elhiszem, hogy ismered őt, de én jártam vele több, mint fél évig. Szerintem kicsit jobban ismerem, mint te. Eddig is voltak balhéink, kisebbek és nagyobbak is, mindig megbocsátott- állt fel és indult el a konyha felé Sykes.
-Ne ebből indulj ki- szóltam utána, de gondolom már nem hallotta.
-Amúgy jó volt Los Angeles. Tiszta buli volt az egész. Legközelebb eljöhetnél te is- fordult felém Jay.
-A csajok meg elmentek.. Egyik se volt olyan szép, mint te- nézett rám mosolyogva Tom.
Oké, bevallom, ez aranyos volt. Szegény srác már hónapok óta teper és még mindig nem adtam semmiféle jelét annak, hogy esetleg -ismétlem.. ESETLEG- kölcsönös a szimpátia. De hát jobb később, mint soha.
-Hát, mit szólnátok ha visszajönnétek velem? Kéne egy kis pihenés.
-Ez jó ötlet. Én is elmennék oda- lelkesedett Nareesha.
-Hát jó. Nekem mindegy- egyezett bele Siva is.
-Akkor hajrá- állt fel Tom és Max. Vagy Fanmily-s nyelven Tomax.
-Én maradok, Nathnek kell a támogatás- szólalt meg Jaybird.
-Oké, akkor aki jön az pakoljon, a ma esti járatra próbálok jegyeket szerezni. Nincs kifogás, pihenni akarok!-álltam fel és miután elköszöntem mindenkitől, kiballagtam a kocsimhoz, majd haza furikáztam magam.
Roxi nélkül a ház olyan üres. Mondjuk a tesója még mindig itt lakik, de vele csak este futok össze, apukája pedig már több, mint egy hete hazament. Készülődik, vissza kell mennie a seregbe.
Miután hazaértem megebédeltem, engedtem egy kád forró vizet és telefonomról, online lefoglaltam öt L.A.-be szóló jegyet az éjféli járatra majd felmentem az én örök szerelmemre, Twitterre.

@LexisL: Pár óra múlva indulás L.A.-be! #fuckyeah

*Roxanne szemszög*

Szerencsére mára letudtam a próbát. Reggel hattól egész mostanáig a dalokat próbáltam. Holnap este koncert Manchesterben. Adamék még tegnap letudták a próbát és ma már csak a lábukat lógatták.
Miután felballagtam a tizenötödik emeletre -természetesen a lift tele volt, így lépcsőznöm kellett- teljesen kifáradva dobtam le magam a nappali helyiségben elhelyezkedő kanapéra. A fiúk és Pezz mind a TV-t bámulták. Valami borzalmas valóság showt néztek.
-Unatkozom, csináljunk valamit!- pattant fel Pezza, miután megunta nézni Brody és Jen vitáját.
-Menjünk el sétálni. Olyan rég voltam már itt- csatlakozott Joel is Perriehez.
-Rendben. De előbb megvárhatnánk amíg visszajut a vér a lábamba? Lépcsőznöm kellett- nyavalyogtam lábaimra mutatva.
-Képes voltál fellépcsőzni? Elvetemült- vigyorgott rám Andy.
-Dugig volt a lift! És nem akartam bepréselődni két dagi kínai kiskölyök közé.
-Szegénykém, miket élsz te át-mondta fejét csóválva Adam.
-Hát igen, kutya egy életed van- szállt be a piszkálásomba Ryan is szarkasztikusan- Lépcsőztél amivel még zsírt is égettél. Szegény kislány. Az adóm egy százalékával ne támogassalak?
-Nem köszi. Nem szorulok rá. Viszont egy zuhanyra igen. Fél óra és mehetünk sétálgatni.
Szépen elvonultam a kis szobácskámba, kidobáltam az ágyra a bőröndömből a ruháimat és bevágtam magam a zuhany alá. Körülbelül öt percig áztattam magam. Utána egy törölközöbe csomagoltam magam, lemostam az arcomról a -mostanra- szétfolyt vakolatot és a lehető legkevesebb sminket használva felvállalhatóvá tettem az arcom. Nagyon ügyesen az ágyon felejtettem a holmimat így abban a törölközőben kellett kitotyognom érte majd, vissza.
Épp nyitottam ki a fürdőm ajtaját mikor észrevettem, hogy Ryan ül az ágyamon valami ropi félét fogyasztva.
-Jézusom! Ryan, a szívbajt hozod rám!-fújtam ki a bennmaradt levegőt.
-Szép vagy-nézett rám vigyorogva.
-Ki szerint nem szép egy szinte félmeztelen lány látványa?-vontam fel szemöldököm- Mindegy, ne válaszolj. Add oda azt a ruha kupacot-mutattam az említett cuccokra.
Ryan okos kisfiú módjára oda adta -inkább dobta- az öltözékem, én pedig sec-perc alatt rendbe vágtam magam.
Fürdőből kilépve már nem csak Ryan, hanem Perrie is a szobámba vártak rám. Ryan fején egy nyaklánc volt és az én telefonommal a kezében pózolt.
-Ti meg mit csináltok?-kérdeztem mosolyogva. Ez a két gyökér mindig képes mosolyt csalni az arcomra.
-Indiánt csináltam belőle!-felelt fülig érő, büszke mosollyal Pezz.
-Gyönyörű-ültem le melléjük miközben egy ropit kezdtem majszolni.
-Ez jó! Maradj így!-szólt rám Rhino- Pezz, te vágj meglepett fejet!
Kérésének eleget téve tartottam a pozícióm, ős pedig lekapta a jól beállított pillanatot.
Ez a kép olyan szinten megtetszett, hogy amíg lefelé tartottunk a liftben, felraktam Twiterre.
@RoxanneWest: Kép by; @LawsonRyan Indián style by; Perrie #mesterfotósok

Íme az új rész.
Nekem ez most egy kicsit tetszik.
A hosszával meg vagyok elégedve! :)
Nos, nem szaporítom a szót.
4-5 komi és kövi.
byee.

5 megjegyzés:

  1. atya szet jo szuz mariam.:DD hat kivagyok toled ember.<3 most keltem fel es maris kiszokott az almossag a szemembol:3 nagyon nagyon imadom vele egyutt teged is es most azonnal jojjon a kovi!!!!!!!!!!:D

    VálaszTörlés
  2. ez aranyos lett ..:))
    minél előbbi folytatást !!;)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jóó lett minél előbb kövit *.*

    VálaszTörlés
  4. Next please :* ismered a véleményem *_* imádom és kész <3

    VálaszTörlés
  5. Megvolt az 5 komment! Azonnal következő részt! :) Imádom, mint mindig! ;) ♥

    VálaszTörlés