2012. szeptember 1., szombat

6.fejezet


-Hát akkor bőven lesz időtök mindenhol.-mondta Ryan.
-Az nem olyan biztos.Előre be vagyunk táblázva.-magyaráztam  mosolyogva.
-Hát akkor lesznek izgalmak.Készülj Amerika,támadnak az Angolok.-nevetett Kristen,ezen mind vigyorogtunk.
-Egy biztos,ahol mi vagyunk ott kő kövön nem marad.-vigyorgott Nath.
-Az száz.-helyeselt nevetve Siva.
Kérdeztek még pár dolgot a turnéról,kb  mindegyikre Max válaszolt vagy Tom.
-Na de akkor legyen más témánk is.Hogy álltok szerelem terén?-tette fel a kicsit se meglepő kérdést Kristen.A srácokkal egyszerre néztünk Ann-re és Jane-re.Ők csak bólintottak,nyilatkozhatunk.
-Éreztem,hogy ez a kérdés elő fog kerülni.-nevettem el magam.
-Hát ha ez érdekel mindenkit. Végül is öt helyes srácról és egy gyönyörű lányról van szó.Ki ne rajongana értetek? Ha a zenétek miatt nem is,de az elbűvölő külsőtök miatt biztos.Tini lányok és fiúk ezrei szerelmesek belétek.De ezt valószínűleg ti is észre vettétek.-magyarázta mosolyogva.-Nathan neked tudtommal van barátnőd.Hogy vagytok?
-Az igazság az,hogy tegnap szakítottunk Clare-l.Történet egyesmás ami miatt úgy éreztük jobb nekünk külön.-mesélte el tömören a történteket.
-Oh,értem.Sajnálom.
-Semmi gond.-nevetett.
-Na akkor haladjunk,Jay?A te szerelmi életedről keveset hallani.-mondta Ryan.
-Mivel úgy isten igazából nincs is.-nevette el magát.-Amúgy nincs barátnőm,de ha lenne is nem hiszem,hogy elmondanám ki az.-itt Ash felé pillantott,aki csak mosolygott.De aranyosak.
-Oh,akkor már értem.-nevetett Ryan is.-Max? Igaz,hogy nemrég szakítottál a menyasszonyoddal?
-Igaz.Kiderült,hogy nem igazán passzolunk.
-Elnézést.-Kért bocsánatot Kristen,Max csak legyintett.Őt se nagyon iseli meg az ilyen dolog ahogy látom.-Siva te hogy vagy?
-Köszönöm kérdésed jól,éppen szingli életem élvezem.-vigyorgott teli pofával,Kristen csak kuncogott.
-Tom,ha jól tudom nem rég te voltál a média kedvence Megan Prescott-el/nem igaz,csak kitaláltam.-a szerk.~/.Mesélnél egy kicsit?
-Megannel semmi sincs köztünk.Csak barátok vagyunk,a múltkor a Brit-en találkoztunk,beszélgetni kezdtünk és akkor röppentek fel a pletykák,miszerint 'titkos viszonyt folytatunk'.-kapart bele a levegőbe,jelezvén a macska körmöket.

-Értem.-válaszolt Ryan.-Na és végül de nem utolsó sorban Roxanne.Téged se hagy békén a sajtó,nemde?Elég sok emberrel hoztak már hírbe.Mond csak,ez téged nem zavar?Igaz volt valamelyik?
-Őszinte leszek,-vettem mély levegőt.-egyik se volt igaz.És mióta az egyik tini lap összehozott a saját bátyámmal azóta csak nevetek a dolgon.Nincs időm pasizni, ha időm is lenne és akarnék is akkor se tudnék.Megvagyok nélküle.-mosolyogtam.-Szóval most inkább követem Siva példáját.Élvezem a szingli létet.
-Jól teszitek!Fiatalok vagytok,élvezzétek az életet amíg lehet!-pattogott Ryan.-De mit szólnátok hozzá,ha énekelnétek egy kicsit a rajongóknak?
-Én benne vagyok.-tártam szét karjaim.
-Mi is.-helyeseltek a srácok.
-Oké,akkor először Roxanne aztán a The wanted.Hajrá!-ugrott fel székéből Ryan.Szegény Kristent halálra ijesztve.
-Te jó isten,mi volt a kávédban Ryan?! A frászt hozod rám.-kacagott Kristen.Felém fordult.-Mivel készültél?
-Az egyik kedvenc dalommal.Az új albumomon rajta van,de videóklippje még nincs.-magyaráztam.-Hit the lights.
-Rendben.Akkor a tied a mikrofon.-mosolygott.
A fejembe még átfutottam párszor a szöveget,a zene elindult én pedig próbáltam a legjobbat kihozni magamból.

Ami szerintem sikerült is.


Mikor befejeztem a dalt Kristen,Ryan és a fiúk megtapsoltak.
-Ez remek volt! Fiúk,tietek a pálya!-pörgött Kristen és Ryan egyszerre.-Ti mit adtok elő?
-Csak a szokásosat,Glad you came-vigyorgott Nathan.
-Hát akkor gyerünk!Glad you came-re fel!-mondta szinte kiabálva Ryan.Most komolyan,ez mit ivott?! Ash nem pörög így egy kávé után,pedig ő aztán nagyon tud.

Régebben nagy The Wanted fan voltam,imádtam őket.Nem mintha most nem imádnám őket,de azóta sikerült megtanulnom viselkedni hozzám hasonló sztárok közt.
Míg énekeltek szinte végig Nathan-t és Tom-t néztem.Egyrészt mert ők ültek közvetlen mellettem,másrészt mert sz ő hangjukat bírom a legjobban.Na meg Jay-ét.
Végig énekelték mikor befejezték megtapsoltuk őket.Ryan elkezdett ficánkolni a székében majd meg is szólalt.
-Isteni előadás!Na de most térjünk rá a rajongó kérdésekre,rendben?-Bólintottunk.-Kristen,olvasd fel az első kérdést..legyél szíves.
-JuliaLovesTomParker SMS-e.'Sziasztok! Nagy rajongótok vagyok!Connecticut-ban lakok és alig várom a koncertet!Az lenne a kérdésem,hogy tartotok majd valami dedikálást vagy esetleg interjút,ahová beengedik a rajongókat is? Julia.'
-Először is tetszik a neved,-mosolygott Tom- és igen tartunk  dedikálást és interjút is,ahova minden kedves rajongót várunk.
-Jöhet a következő ami RoxannesNathansfan-tól jött 'Hali! Roxanne,igaz,hogy ismered Perrie Edwards-t,Eleanor Calder-t és Danielle Peazer-t? Ha igen akkor honnan? RoxanneWestNathanSykesFan'



1 megjegyzés:

  1. áá nagyon jó lett tetszett minden nap felnézek erre a blogra egyszerűen tetszik. :)

    VálaszTörlés