2013. január 11., péntek

18.fejezet

 Elismerem, nem lett egy hű de bombajó rész. De ennyire telt. (Húzós hét van mögöttem, rettentően boldog vagyok a félévim miatt és most mindenkinek megszeretném mondani/mutatni, hogy milyen büszke vagyok magamra.) Rövid lett és eseménytelen. Szerintem ez az eddigi legrosszabb fejezetem. 2-3 komi és jön az új fejezet. Kérnék véleményeket ha nem nagy gond. pusziii.

 -Bravó, jó szerepjáték volt drágáim. Majdnem bevettem.-tapsolt az ajtónak dőlve Alexis, a többiek- Seeveket kivéve- épp az állukat próbálták felvakarni a padlóról.-Na és most szépen elmondotok mindent, gyerünk kifelé!
Szépen, szótlanul, kéz a kézben kisétáltunk a nappaliba és leültünk a kanapéra. A többiek vagy állva maradtak vagy leültek a fotelekbe, földre. 
-Mióta?-kezdett rögtön bele.
-Három napja, majdnem három napja.-Nathan válaszolt.
-Hogy?
-Az nem mindegy?-kérdeztem vissza.
 -Nem. Nyögjétek ki és talán békén hagylak titeket.
Ránéztem Nathre aki csak bólintott. Király.
-Aznap mikor megérkeztünk este segítettem Nathannek megkeresni valamit és az lett a keresgélés vége, hogy megcsókolt.
-Na ez egész aranyos.-mosolyodott el Alexis és Sky.
-Még nincs vége.-szólalt meg újra Nathan. Itt kaptam vagy hét meglepődöttséggél teli szempárt a pofámba. 
-A kis esemény után kijöttünk ide és mivel egyikünk se akart igazán megmozdulni itt beszéltük meg a csókot és jöttünk össze.
-Na várj. Az nem lehet. Mindenki itt volt és szerintem senki se hallotta ahogy beszéltek. Ne kamuzz, úgyis rájövünk.-kötött belém Max.
-Még mindig nincs vége. De ha nem szólnátok közbe állandóan akkor talán be tudnám fejezni a mondókám.-néztem rá szúrósan.- Nem úgy jöttünk össze ahogy ti gondoljátok. Hanem SMS-ben.
-Mi van?! Ti szórakoztok velünk?-kérdezte hitetlenül Tom.
-Nem.
-Aha. Már megbocsáss Roxanne, de azt remélem te is tudod, hogy  most a média egy kurvának fog beállítani.-Jay.
-Tisztában vagyok vele. De nem érdekel, ez az én életem. Azt csinálok amit akarok.
-És legalább éreztek is valamit egymás iránt?-tette fel az újabb kérdést Tom.
-Ha most arra célzol,hogy csak azért járunk mert le akarok feküdni Nathanal vagy azért, hogy felhívjam magamra a figyelmet akkor tévedsz.
-Haver, ez azért tényleg erős volt. Úgy ismersz engem, mint aki csak azért jön össze bárkivel is, hogy meghúzza? Meg azért Roxinak se volt húszon-öt pasija. Ugye nem volt?- nevetve bólintottam.
-Nem. Bocsi. 
-Na akkor, hogy ezt megbeszéltük szabadok vagyunk?-kérdezte Nathan Alexistól.
-Azok.-bólintott és kiment a konyhába.
Mindenki ment a dolgára. Nathant felhívta az anyukája, szóval elvonult a szobájába. Lexi és Sky hütő leltárt tartótt és bevásárló listát írtak. Max, Jay és én a TV-t néztük, Siva és Nareesha turbékoltak, Tom pedig az erkélyen cigizett. Már jó ideje kukkolt minket Tom kintről mire rá szánta magát a bejövetelre.
-Roxi, kijönnél velem egy kicsit?-kérdezte miután elpárolgott előle a füst.
-Öhm, persze.
Gyorsan felálltam és kisétáltam az erkélyre és leültem az egyik napozó székbe-az erkély majdnem akkora volt mint a nappali így tökéletesen elfért hat darab nyugágy és egy kerti asztal.
-Mit szeretnél?-kezdtem bele.
-Úgye nem csak szórakozol Nathanel?-kérdezte miközben az eget kémlelte.
-Nem, nem szokásom csak úgy a hecc kedvéért össze jönni valakivel.
-Remélem is. Nehogy félre értsd, bírlak meg minden, de Nath a legjobb haverom. Clare anno teljesen a padlóra küldte, borzasztó volt látni ahogy úgy jár kel mint egy élőhalott. De szerencsére ennek a zombi módnak vége, tudod mikor lett újra önmaga?- fejemet ingattam.-Akkor mikor a London Eye-n beszéltél vele. Nem tudom mit mondtál neki de hogy egy rántásal kihúztad a depresszióból az biztos. És azóta a délután óta egy nap minimum kilencvenszer téma voltál. Ha annyi gitárom lenne mint ahányszor a neved hallottam a szájából azóta akkor már gitár milliomos lennék.
-Ezt jó hallani.-mosolyogtam.
-Figyelj tudom,hogy hülye kérdés és,hogy nem szokás ilyen korán kijelenteni de szeretném tudni. Szereted őt? Képes lennél huzamosabb ideig elviselni a baromságait?
-Tom, utoljára mondom el. Nem szórakozásból vagyok vele. Tényleg szeretem és fontos nekem. Ha minden igaz akkor azt is hallottad amit a szobájában beszéltünk. Én azt komolyan gondoltam. Neki nem fogom már most, alig pár nap után kijelenteni de szeretem. 
-Szerencséd. Jó hatással vagy rá.
-Köszönöm. Úgy érzem ő is jó hatással van rám.
-Hát én nem ismerlek olyan rég, de nagyon aranyosak vagytok. Nem mellesleg Nathan még sose mondott ilyen nyálas, szerelmes szöveget senkinek.
-Remélem komolyan is gondolta.-kuncogtam kicsit.
-Nygui, ilyenekkel nem szokott viccelni.-mosolygott rám.- De lenne egy kérésem.
-Na nyögd.
-Alexis! Segíts! Mikor tegnap besétált és kiosztott annyira, annyira, annyira..
-Szép volt.. ?
-Jobb! Gyönyörű! Csodás! Angyali!-itt félbe szakítottam. 
-Hé, azt azért tisztázzuk, hogy én vagyok a legangyalibb!-vágtam be a mű durcit.
-Az lehet, de nem nekem. Nekem az kell ott!-bökött a konyha felé, ahol Lexi épp egy tüsszentés közepén volt.-Hát nem gyönyörű?
-Jézusom, Tom vigyázz már hova folysz mert ez a kedvenc cipőm!-nevettem amúgy az. Nem véletlen, hogy modell. 
-Haha, nagyon vicces. Mond csak kitől örökölted a humorod? Mert, hogy nem tréfi törptől az száz. 
Ezen csak nevettem. Még egy kis beszélgetés után megígértem, hogy segítek neki a 'szedjük fel Lexit' akcióban.  Kis csevegésünknek a telefonom nyivákolása vetett véget, anyu rikácsolását hallgattam tíz percig sztereóban.  Miután leráztam azzal az indokkal, hogy próbálni megyünk visszaültem a kanapéra és szépen elszundítottam Nathan vállán.
***

És most szépen elmesélem nektek az egyes megállók eseményeit röviden. Hosszú lenne ötven napot végig elmondani.

*Kalifornia
Semmi érdekes nem történt. Siva és Nareesha túlestek az első nagy vitájukon, a koncert utáni bulin Tom lesmárolta Lexit,amire válaszként egy enyhe tökön rúgást kapott.

*Texas
Míg Texasban voltunk a srácok végig cowboy-ost játszottak és minden mondatuk végén ott csüngött a "jihá", és mindenkinek "adj' isten"-nel köszöntek. Ezen kívül még annyi történt, hogy Jay az egyik játékteremben kipróbálta azt a bika üléses simulátort és hát,hogy is mondjam az már nem volt annyira jihá élmény. Legalábbis neki, mi jót nevettünk.

*Florida
Azt az öt napot végig a parton töltöttük.Kivéve a koncert napját. Tom napi szinten bele akart halni Alexis bikinis látványába amit Lexi nem igazán díjazott. 

*New Jersey
A koncert utáni bulin kikezdtek Lexivel aminek Tom persze nem örült és megindult elverni a csávót. Nos ez eddig lovagias meg aranyos, de az már nem annyira, hogy a nagy verekedésbe beszállt Jay is. A fiúk gyöztesen jöttek ki az egészből csak volt egy kis bibi, megzúzódott Jay keze, szóval kis kilenc tagú csapatunk megindult hajnali kettőkor az ismeretlen Jersey-ben keresni egy ügyeletes klinikát. Laza két órás 'fogj egy taxit, mi megyünk az elsővel ti meg a másodikkal' menet után beértünk a kórházba. Jay-l közölték, hogy pihentesse a mancsát és isten hírével elengedtek.

*Connecticut
Szó szerint a semmi a köbön. Végig a TV-t bambultuk és szenvedtünk unalmunkban. Ja és amúgy július 25-én voltunk Nath-l egy hónaposak de mivel semmit nem tudtunk csinálni ami úgymond romantikus, hagytuk az egész ünneplést a francba.

*New York
Az második legjobb megállónk. Tiszta buli volt az egész. Azt leszámítva, hogy megkaptam az első beszólást a Nathanel való kapcsolatomért és, hogy Sky és Jay összevesztek. De durván. Valami olyasmit mondott Jaynek skylar, hogy egy sörfüggő idióta és nem csodálja, hogy csak egy gyíkja van. Ezen Jay megsértödött, közölte Sky-l, hogy számára a sör és a gyíkja szent. Erre pedig Lexi csak annyit mondott, hogy háborús övezetbe léptünk. Na ezt se kellett volna, mert az utolsó két napban a srácok végig a Warzone-t énekelték ennek köszönhetően. Ezzel se lett volna baj, ha normálisan éneklik. De mivel ők maguk se normálisak átköltötték rap, opera és jaz műfajba és mit ne mondjak. Nem kellemes azt hallani amikor Siva,Jay és Tom egyszerre akarják kivágni a magas c-t.

*Ohio
Az legrosszabb helyszin. A koncerten hamis voltam, kijött az allergiám, Nathan pedig asztma rohamot kapott rögtön a koncert után.

*Minnesota
Aranyos, csendes kis hely. Nem volt semmi pezsgés ezért kicsit untuk.

2 megjegyzés:

  1. jhaj ez jó volt *-* imádtam, hogy a helszínek lelettek rövidítve :DD csak így tovább, és gratula a félévhez :33

    VálaszTörlés
  2. nagyon jóó ez a fejezet és a többi is nagyon izgalmas és nagyon jó hogy igy fejezed be a történet végét !! igy tovább mert nagyon jol irsz és folytasd gyorsan létszi mert minden np nézem hogy mikor rakod fel az ujrész !!:)

    VálaszTörlés