2012. december 25., kedd

Karácsonyi különkiadás

FIGYELEM! 
Ez a részt teljes mértékben eltér a történettől. Itt már nincs turné, se fellépés. Ismét London a helyszín.
Igaz, ez a bejegyzés nem olyan fontos, de örülnék ha itt is lenne pár komment.:)
Jó olvasást és Boldog Karácsonyt!
UI.:ezt a fejezetet leginkább legjobb barátnőmnek küldeném. köszönöm, hogy ichletet adsz, felvidítasz a legnagyobb bajban is. Köszönöm,hogy vagy nekem.
Nálad van az én második otthonom.


*Alexis Szemszög*

Reggel az ébresztő órámra keltem. Fene tudja miért de mindig beállítom, még akkor mikor nyugodtan aludhatnék délig. Most se nagyon jut eszembe, hogy miért is állítottam be reggeli fél hétre a vekkert. Elsétáltam a külön kis fürdőszobánkba, lezuhanyoztam, rendbe tettem magam, felöltöztem és kibaktattam a konyhába ,hogy megihassam a reggeli frissítőm. Én voltam az egyetlen aki ébren volt és mivel Jay úrfi még arra is felkel ha egy légy pukizik, ninja módon kellet kiosonnom az étkezőbe. Kávém töltögetése közben a naptárat néztem. December 24.  De furi. Már is december közepe lenne? Hogy elszállt egy év. Csak a harmadik korty után tört rám a felismerés. Nagy meglepődöttségemben sikeresen félrenyeltem a kávét és eszeveszett köhögésbe és krákogásba kezdtem. 
Gondolom Sivaék felkeltek a már percek óta tartó fuldoklásomra és Nareesha volt olyan kedves,hogy tiszta erőből hátba vágott.
-Na jobb?-rebegtette szempilláit mosolyogva.
-Persze, mostmár nem fuldoklom hanem ketté tört a gerincem. Sokkal jobb.-válaszoltam gúnyosan.
-Durci. Amúgy jó reggelt.-nyitotta ki a hűtőajtót.
-Nektek is.
-Alexis, elárulnád mi volt olyan rémítő, hogy a fuldoklásos halálba menekültél volna?-nézett rám Siva.
-Akár milyen nehéz elhinni, de nem állt szándékomban megölni magam. Túl értékes, fiatal és szép vagyok a halálhoz.
-És cseppet sem egoista.-szólt közbe Nunu.
-Jaj tényleg. Azt kifelejtettem.-vigyorogtam rá majd fojtattam- Csak megláttam valamit ami kicsit meglepett, és amire nem készültem vagy akár készültünk fel.
-Láttad Maxt pucéran?-kapta fel a fejét- O te ártatlan pára, mivel kellett szembenéznek ily fiatalon. Mond csak, nem alakult ki eddig szemrákod, szürke hályogod, farkas vagy színvakságod a látványtól?-ölelt meg jó erősen Seev.
-Nem. Nem láttam ma még senkit se pucéran magamat leszámítva.
-Jaa, akkor mit láttál?
-Ezt.- vettem le a falról a naptárat és az orra elé raktam.- December 24-e van. Mond ez neked valamit?
-Karácsony.-vonta meg vállát Siva, majd miután leesett neki felpattant a székből és elüvöltötte magát.-Karácsony! Atya ég nem vettem semmit se. Mi lesz így velünk? Egyáltalán valaki tudta, hogy karácsony lesz? Milyen elcseszett egy banda vagyunk! Valakinek szólni kellett volna.
Miután Siva kiüvöltözte magát, mi Nareeshaval kitaláltunk valamit. De azt majd később. Kár lenne már most lelőni a viccet.
A többiek szépen szállingóztak befelé. Jay jött elsőnek ki a szobájából. Elújságoltuk neki, hogy ünnep van, amire a válasza csak egy "Király." volt és hátsófelét vakargatva elvonulta a nappaliba, hogy átlagos regeljeihez híven belekezdjen a Tom és Jerry maratonjába. 
Aztán jött Max aki egész jól fogadta a hírt. Majd Tom aki egy csók után leült a pultoz és kisajátította magának a kávém.
Ja igen. Tom, hát vicces sztori de azt majd máskor elmesélem.
Utána pedig a kis gerléim. Nathan és Roxanne. Xannie szökdécselve és mosolyogva jött ki a konyhába, míg Nath arcán a világfájdalom felfedezhető, ráadásul a hátát fogta az egyik kezével.
-Na mi van veletek? Jól telt az este pici Roxi és pici Nathan?-kérdezte Tom kaján vigyorral az arcán.
-Nekem tökéletesen.-mosolygott kis festett szőke barátnőm.-Boldog karit mindenkinek!
-Te tudtad?-kapta fel újra a vizet Siva.
-Nem. Anyu küldött most egy sms-t és abból jöttem rá.
-Aha. Nathan neked mi bajod?-kíváncsiskodott Max.
-Semmi az ég egy adta világon. De ha találtok az szobánkba egy vesét akkor légyszi szóljatok, mert az az enyém.- sóhajtott Nathan miközben helyet foglalt Roxanne és Max közt a pultnál. Gondolom észrevette, hogy nem nagyon értjük amit mondott ezért fojtatta- A kishölgy harcművésznek képzelte magát az éjszaka folyamán és sikerült hátba rúgnia.
-Bezzeg amikor te rúgsz le engem az ágyról akkor én ne szóljak semmit.-nézett rá Roxi.
-Pontosan.-bólintott Nathan és ezzel le is zárták a beszélgetést.
A következő pár órában kitaláltuk az ünnepi menüt aminek Nareesha, Roxanne és az időközben áthívott Skylar segítségével neki láttam. A fiúk elrohantak szerezni valami karácsonyfa szerűséget így délelőtt fél tízkor mi pedig Nareeshaval lerendeztük az ajándékokat.
Roxanne és én átmentünk a fiúkhoz a nappaliba segíteni a fát feldíszíteni. Vagyis nem csak a fát. A tömérdek díszek felét a fára a másikfelét Jayre aggattuk fel. 
Míg mi a karácsonyfával és karácsonyJayl szenvedtünk addig kint Max és Tom feldíszítette a ház elejét. 
-Na hölgyeim kifelé, lessék meg a munkánk.- jött be Tom.
-Nem vagyok nő!-förmedt rá Tomra Siva, Nathan és Jay.
Szépen kisétáltunk és megnéztük a végeredményt. Gyönyörű lett a házam. Igen az én házam. Mióta ismét Angliában vagyunk beköltöztünk hozzám. Újév előtt pedig a fiúkhoz fog cuccolni mindenki. Roxannenál is voltunk kb két napig. De kicsit kicsinek bizonyult a háza nyolc ember számára szóval jöttünk hozzám.
Be baktattunk a nappaliba, Siva, Tom, Nathan és Roxi helyet foglalt a kanapén, Jay és Max egy-egy fotelba, Sky leült a fa mellé a földre mi pedig Nareeshaval kiálltunk a többiek elé és nekikezdtünk a kiselőadásnak.
-Nos mivel senki se tudott eléggé felkészülni a karácsonyra, mármint a vásárlásra. Így senki se vett ajándékot. Deee kitaláltunk valamit.-kezdtem bele.
-Mikor még Californiaba voltunk sokat emlegettétek, hogy voltatok egy ilyen full extrás wellness hotelban Írországban, igaz fiúk?-bólintottak.-Mi pedig arra gondoltunk, hogy elmehetnénk oda és ott mondjuk akik párban vannak, mint például én meg Siva, azok elmehetnének egy ilyen romantikus napot tartani, és akik egyedül vannak mint példaként Skylar azok vagy bepasiznak, becsajoznak vagy csapatosan elmennek egy moziba, megnézhetnék a karácsonyi vásárt meg hasonlók. 
-Benne vagytok?-kérdeztem végül.
-Benne vagyunk-e? Ez kérdés? Még szép!-válaszolt egyszerre Nathan, Sky és Roxanne. A többiek bólogattak.
-Te vagy a legjobb barátnő az egész világon!-pattant fel Tom és nagy örömében felkapott és megpörgetett.
Miután mindenki megköszönte ezt az ajándékot bevágtattunk a konyhába, helyet foglaltunk a megterített asztalnál és mielőtt elkezdtünk volna enni egy kis köhintés hullámmal felhívtam magamra a figyelmet. 
-Na akkor srácok, Boldog Karácsonyt!-mondtam ki végül mosolyogva.
A következő pillanatban már csak azt vettem észre,hogy Jay fejünk fölé tart egy fagyöngyöt és Tom derekamnál fogva magához húz majd megcsókolt.
-Srácok, könyörgöm ne a kaja felett.-nyavalygott Nathan.
-Inkább fájlald tovább a hátad nagypapa. Csak féltékeny vagy.-vigyorgott rá Tom.
-Oh hagyjuk már. Minek is kéne féltékenynek lennem? Nekem ehez nem kell fagyöngy se semmi.-mondta Nath majd tök szimplán maga felé fordította az eddig Skyal társalgó barátnőjét és megcsókolta. Szegény lány azt se tudta mi merre hány méter.
A nap többi részében vagy feldíszítettük a fiúkat vagy ők minket lányokat. Este a szokásos Reszkessetek Betörőket is megnéztük, hogy meglegyen a napi jó cselekedetünk a  TV szolgáltatónk felé és olyan éjfél, hajnali egy felé mindenki elvonult aludni. 
Így alakult az első karácsonyunk a The Wanteddal.

3 megjegyzés:

  1. Imadom!:) fantasztikus lett.megzaballak:)<3 imadlak dragam!!!:)

    VálaszTörlés
  2. jaj lánykáim olyan édesek vagytok!:)) És fantasztikus blog írók!:) GYorsan folytassátok mindketten :) puszi husikáim :)!

    VálaszTörlés