2012. augusztus 30., csütörtök

3.fejezet

Fél órás kocsi út után megérkeztünk egy stúdió elé.Annie kiterelt minket a kocsiból és az épület bejárata felé vezetett minket.Ash már nagyon pörgött,találgatott összevissza.
-Miley Cyrus,Demi Lovato vagy Justin Bieber?-pattogott mellettem amivel kicsit leszívta az energiám így reggel kilenckor.Hirtelen elcsendesedett.-Tudom ki lesz..Robert Pattinson!
-Ashley,Robert színész,nem énekes.És jelenleg az egyik új filmjét forgatja.-válaszoltam nyugodtan.
-Akkor feladom.-biggyesztette le ajkát.
-Nyugi,mindjárt megtudjátok.-mosolygott Annie,ki végighallgatta a kis műsorunkat.
Annie előttünk ment a hosszú folyóson.Amilyen kicsinek látszik kívülről ez a stúdió annál nagyobb belülről.Őszintén szólva fogalmam sincs hova megyünk már,mert ha öt perce nem megyünk akkor egy másodperce se.Majd végre megállt egy ajtó előtt amire ez volt kiírva 'Konferencia terem'.Annie bekopogott,benyitott és bement előttünk.Magam elé engedtem Ashleyt,aki csak kedvesen mosolygott mikor belépett a szobába.Több év alatt megtanulta kontrollálni a hírességektől feltörő fangörcseit.
Utolsóként értem a szobába,ahogy körbenéztem egy sima tárgyalót véltem felfedezni.Egy hosszúkás asztal a szoba közepén,körülötte székek.Az asztalnál öt körülbelül velem és Asheyvel egy idős fiú ült,és egy harmincas éveink elején járó nő.Annie az asztal felé indult és leült a nő mellé,aztán Ashley és én.A fiúkkal pont szemben ültünk,most,hogy így jobban végignéztem rajtuk leesett,hogy kik is ők.A The Wanted.
A fiatal nő feláll,megigazította a ruháját és megszólalt.
-Sziasztok, Jane Dewney vagyok,a fiúk menedzsere gondolom nem kell bemutatnom őket,de azért megteszem.Ők itt Tom Parker,Siva Kaneswaran,Jay McGuiness,Nathan Sykes és Max George.-mutatott végig a srácokra.
Ann-nek szokása,hogy nem ő mutatja be a 'neveltjét' hanem a nevelt mutatja be őt.Ezért hát nekem kellet felállnom és levezetnem a saját kis bemutatásunkat.
-Üdv,Roxanne West lennék és ők Ashley Clarks,a sminkesem,stylelistom és asszisztensem és Annie Brunker  a menedzserem.-mutattam én is rájuk.A srácok intéztek felén egy sziát-és annak szinonimáit.-amit mi kedvesen viszonoztunk.Majd Ann átvette a szót.
-Nos,gondolom már rájöttetek,hogy ti ketten együtt fogtok koncertezni.Méghozzá Amerikában.Bocsánat amiért csak most tudunk bemutatni titeket egymásnak,de mindenki be volt táblázva.Amerikában tíz megállótok lesz.New York,Connecticut,Florida,Kalifornia,Washington,Texas,Minnesota,Ohio,Michigan és New Jersey.Az első helyszn Washington lesz,ahova két nap múlva indulunk repülővel.Érkezésünk utáni napon lesz a koncert.Minden városban öt napot fogunk tölteni.Holnap reggel a Jó reggelt Anglia nevű rádiós adásban fogjátok bejelenteni,hogy együtt turnéztok és el énekeltek majd egy dalt.Egyet ti-itt a srácokra mutatott.-egyet pedig Roxanne.-itt pedig rám.- Az utazások során csak Ashley jön velünk stylistként és sminkesként.Profi így egyedül is menni fog neki.Van valami kérdésetek?-nézett körbe,Jay tette fel a kezét.
-Holnap reggel hányra kell stúdióba lenni?
-A műsor reggel nyolckor kezdődik.Tehát hétre kéne a helyszínen lennetek.Az adás előtt még át kell vennetek párszor a dalokat.-magyarázta Jane.
Még pár dolgot megbeszéltünk majd Jane bejelentette,hogy dolga van ezért el kellett mennie.Ann is nemsokkal később eltünt.A koncert miatt elég elfoglalt lett mostanában.Tom elmondta nekünk,hogy ma szabadok és mivel nekünk se volt programunk beültünk az utca szélén elhelyezkedő Starbucks-ba.
-Meséljetek valamit magatokról.-mondta Max.
-Fhu,mire vagytok kiváncsiak?-mosolyogtam rájuk.
-Rátok.-felelt egyszerűen Nathan.
-Végülis.-bólintottam,majd belekortyoltam az éppen akkor érkező jegeskávémba.-Mint tudjátok Roxanne-nek hívnak,Manchester a szülővárosom,idén fogom betölteni a tizenkilencet.Ashley a legjobb barátnőm amióta csak világ a világ.Régebben modellkedtem,de kiderült,hogy az énekléshez jobban értek.Négy éve vagyok hivatalosan is elismert énekes,és most vagyok ott ahol.
-Te is modellkedtél? Én is.-mosolygott Siva majd felemelte az egyik kezét,mivel arra utalt,hogy csapjak bele.Lepacsiztunk.
-Na akkor én jövök.Ashley Kate Clarks a teljes nevem,januárban lettem tizennyolc.Manchesterben születtem.Xanie a legjobb barátnőm születésem óta.A kezdetek kezdete óta vagyok a sminkese és styllistja.Van két nővérem,Raven és Dorothy.-szedte össze magáról az infókat Ash.-Ti jöttök.
-Kezdem én.-szólalt meg Jay.-James McGuiness a teljes nevem,Notthinghamben születtem,húszon-két éves vagyok.Imádom a hüllőket és a tetkókat.Öhhm..ennyit kell tudni rólam.-vigyorgott.
-Rövid,de lényegre törő.-nevetett Ash.Mire Jay elnevette magát.Ohh,istenem.A kölcsönös szimpátia..mi lesz itt?
-Maximillian Alberto George a nevem,húszon-négy vagyok.Szintén Manchester-i,és szintén modellkedtem.Én vagyok a második legöregebb a bandában.-mosolygott.-Ennyi.
-Siva Kaneswaran vagyok,a harmadik legöregebb.Idén töltöm be a húszon-négyet.Írországból származom,Dublinból.Kedvenc focicsapatom a Manchester.-itt újra lepacsiztunk csak most Ash is adott egyet neki.
-Nathan James Sykes a teljes nevem,én vagyok a legfiatalabb a bandából.Idén lettem tizenkilenc.Abbeydale-ben születtem.Öhmm..szeretem a kutyákt és van is egy kutyám.-bólintott.-ennyi.
-Thomas Anthony Parker a becses nevem.-vigyorgott ránk.-én vagyok a legidősebb,húszon-négy évesen.Boltoni vagyok.Kedvenc csapatom a Bolton Wanderers.Régebben volt egy Take That utánzat bandám.Aztán most vagyok itt.
-Na most kilométerekkel okosabb lettem.-kuncogtam,majd megint belekortyoltam az italomba.A többiek csak elnevették maguk.



/The Wanted.♥/

2 megjegyzés:

  1. Köszi.:) Pont most raktam fel a negyediket.és még tervezek egyet mára.:) örülök,hogy tetszik.:)

    VálaszTörlés