2012. december 9., vasárnap

15.fejezet

Bocsánat,hogy ilyen vérszegény rész lett de a felét hajnali egy és négy között írtam meg szóóval..:/
Mindegy is. +2 komi után jön új rész, véleményeket is várok. Jó olvasást.:)
Ui.:Köszönöm drága Alexandrámnak,hogy addig nyúzott ameddig meg nem írtam a részt. 

***

Másnap reggel hasgörcsre keltem. Úgy tűnik a pocimban hamarabb tudatosult, hogy ma telt házas koncertet adok. Mondjuk nem csak én hanem a fiúk is. De az mindegy. Szépen felültem az ágyban és elkezdtem gondolkodni a mai napon. Kilenckor már próbálnom kell,fél három felé át kell adnom a fiúknak a terepet. Nagyjából három órától teljes egészemben a sminkesé,fodrászé és stylelist-é leszek. Nyolckor egy koncert előtti mini interjút kell lezavarnom és köszöntenem kell az amerikai fanjaimat. Kilenckor kezdek a színpadon és tízkor jönnek a fiúk. kb éjfél felé meg megyünk bulizni. A fiúk hülye mániája, hogy a koncertek után elmennek valami clubba és hot részegek lesznek.
Nagy nehezen erőt vettem magamon és kibaktattam a konyhába ahol a bőröndjeivel szenvedő szőkémet találtam.
-Hello.
-Oh, szia.-nézett vissza rám ijedten.
-Szökni akarsz?-mentem el mellette és kezdtem csinálni magamnak és a srácoknak a kávét.
-Öhm nem.. Vagyis de, tudod rosszul érzem magam itt. Olyan mintha senkit se érdekelnék.. Mellesleg valamiért az amerikai levegő zavarja az orrom. Ne haragudj de el kell mennem. Tudom, hogy én vagyok a gyökér amiért ezt mind most közlöm veled, de értsd meg el kell mennem. Nem veletek van baj, hanem velem.
-Te jó ég, Ashley! Ezt az egészet úgy adod elő mint egy szakítást. Ha menni akarsz menj, ott az ajtó. Ne sokkolj ilyen hülyeségekkel kora reggel. Amúgy meg ismerlek, nem a levegővel van bajod. Összevesztél Jay-l és most találtál egy másik pasit akinek elsírhatod gondjaid.
Kis ideig hallgatott majd megszólalt.
-Téged nem is érdekel, hogy elmegyek?
-Ha így döntöttél nem állok az utadba. Nem tartalak vissza.
-Hát ez kedves. Akkor szia. - nyitotta ki a lakosztály ajtaját és rugdosta ki a táskáit.
-Vigyázz az utcán.-szóltam utána majd becsuktam az ajtót.
Szép nyugodtan leültem az asztalhoz és kezdtem kortyolni a gőzölgő kávém. Hirtelen nyilalt belém a felismerés, hogy este nem vártam meg kinn Nathan-t. Gyorsan felpattantam és hiper halkan kinyitottam az ajtaját. Bekukucskáltam,hogy alszik-e. Aludt, hasán fekve aludt és csak a lábai voltak betakarva. Legszívesebben odabújtam volna mellé de inkább hagytam szunyókálni.
Vissza sétáltam a konyhába, telefonomról Twittereztem. Egyszer csak Siva-t és Nareesha-t láttam meg ahogy letelepednek az asztalhoz a kis bögréjükkel. Beszélgettek valamiről, nem figyeltem szóval nem tudom miről. Nagy unalmamban kitaláltam, hogy elmosogatom azt az egy poharat amiből ittam.
Mosogatás közben csak annyit éreztem, hogy két kéz hátulról átölel és valaki megpuszilja a fejem tetejét.
-Jó reggelt.-suttogta reggeli rekedt hangján Nathan a fülembe.
-Neked is.-fordultam szembe vele és öleltem át nyakát.
-Oh de édesek. Drága szíveim csak összejöttetek tegnap.-mosolygott ránk Nareesha.
-Igen. De még titok. Csak ti tudjátok. Oké?-nézett rájuk Nath.
-Lakat a szánkon.-kacsintottak egyszerre.
Mikor meghallottuk az ajtók nyitódását gyorsan szétrebbentünk Nath-l. Tom,Max és Jay halál kómás fejjel ültek le az asztalhoz és kezdték ők is fogyasztani a reggeli frissítőjüket. Míg ők ébredeztek elvonultam készülődni.Gyorsan magamra kaptam egy farmer rövidgatyát és egy fehér-piros hosszú ujjú pólót, a kedvenc Vans cipőm, magamhoz vettem a mobilom,megfésülködtem, felraktam egy hétköznapibb sminket és már mentem is ki a nappaliba. Nagy meglepetésemre már mindenki kész volt és már csak Ann-t és Jane-t vártuk. Kis idő múlva meg is érkeztek. Annie mögött két barna hajú lány lépett be a lakosztályunk nappalijába. Az egyik sötétebb hajú, zöld szemű a másik pedig világos barna hajú és kék szemű. Gondolom ők Alexis és Syklar. A kék szemű csajszi olyan ismerős volt. Mintha már láttam volna valahol.
-Srácok. Ők itt a lányaim. Lexi és Sky.-mutatta be őket. -Lányok, Ők itt Max, Nareesha, Siva, Tom, Jay, Nathan és Roxanne. Várjunk, valaki hiányzik. Ashley hol van?-nézett rám Ann.
-Reggel elment azzal a szöveggel, hogy ő ezt nem tudja végig csinálni.-válaszoltam nyugodtan.
-Micsoda?! De hát csak őt hoztuk magunkkal, mint sminkest meg a többit. Hogy mehetett el? Na kerüljön csak a kezem közé. Fel is hívom, hogy mit képzel magáról.-pufogott szegény menedzserem és Jane társaságában kisétált a folyosóra. Míg a felnőttek kint öldökölték a szőkét a telefonon keresztül addig Tom bevetette magát és a 'Hello cica kérsz egy falatot Tom bácsiból' nézésével  beállt Alexis elé.
-Hali Tom vagyok.- vigyorgott rá.
-Tudom az előbb mondta el anyum a neveteket.-válaszolt Alexis.
-Akkor is Tom vagyok.-nézett még mindig rá. Szegény lány.
-Tudom.
-Tom vagyok, mármint Tom tudod. Tom Szívdöglesztő Parker, de hívj csak Tom-nak vagy életem szerelmének. Mert hát tudod, Tom vagyok, az életed szerelme.-vigyorgott mint a tejbe tök.
-Jelenleg az életem idiótája vagy. A haverotok valami fogyatékossággal él? -nézett ránk Lexi.
-Agyilag nincs a toppon.-válaszoltam.
-Az látszik, kicsit fogyin viselkedik.
-Na de hé! Én nem fogyatékos hanem Tom vagyok.-vágta magát, vagyis inkább próbálta Adonisz pózba vágni magát.
-Ezt még gyakorold.-veregette meg Thomas vállát Alexis miközben felénk jött Skylar kíséretében. Rám nézett- Mi már találkoztunk valahol nem?
-Nem tudom. Lehet.
-Várj! Tudom ki vagy! Te Chris West húga vagy igaz? Gimiben a bátyád az osztály társam volt.-mosolygott rám.
-Aha, az ő húga vagyok. És tényleg!-mosolyogtam vissza rá.
-Jól van gyerekek. Alig van időnk. Estére ott lesz a sminkes és stylelist a fodrásszal együtt ha már Ashley lelépett. De most már menjünk. -robogott be a szobába Jane és terelt ki mindenkit a liftbe, utána pedig az előcsarnokon keresztül be a kocsiba.

***

A stadionhoz érve mind annyiunk szája tátva maradt. Ekkora stadionban még sose léptünk fel! Egyikünk se. Nathan és Tom azzal szórakoztak,hogy össze vissza rohangáltak a színpadon miközben mindenfélét kiabáltak. Le akartam videózni ahogy bolondot csinálnak magukból de mivel nem állítottam át a telefonom videó funkcióra, csak egy fantom képet sikerült csinálnom a mellettem elrohanó Nath-ről. Annyira tetszett az a kép ,hogy még Twitterre is feltettem.
@RoxanneWest: Életed legelőnyösebb képe @NathanTheWanted

Miután a srácok abbahagyták a rohangálást és leültek a néző sorokba elkezdtem a gyakorlást.A fiúknak köszönhetően csak tízkor tudtam elkezdeni a próbát. De mondjuk nem zavart, az összes dal egész jól ment.
Tizenöt dalt fogok lénekelni. A kedvenc tizenöt dalomat. Név szerint az 1. Starry Eyed 2. Give Your Heart A Break 3. Swagger Jagger 4. Want U Back 5. Oath 6. Love The Way You Lie 7. Higher 8. Hold It Against Me 9. Crush Crush Crush 10. Hurricane 11. We Are Never Ever Getting Back  Together 12. Titanium 13. Advice 14. We Found Love 15. Stereo Hearts
 Ahogy láttam a fiúk eléggé meglepődtek azon, hogy tudok rapp-lni vagy valami hasonlót. Amit én csinálok az nem teljesen rap. Inkább csak hasonlít rá. Nem vagyok egy Eminem rap terén de azért megy annyira amennyire.
 ***
Míg a srácok átvették a dalaikat addig engem sminkeltek, kerestek nekem valami olyan ruhát amiben mozogni is tudok és nem melegítő jellegű. Mivel volt néhány órám a színpadra lépés előtt és viszonylag hamar kitalálták milyen lesz a sminkem, meg a göncöt is kikeresték -ami furcsa mód még tetszett is-, Alexis és Sky kitalálták, hogy gyorsan fessük be a hajam.. szőkére. Én nem örültem annyira a dolognak, mint a fodrász csajszi és két újdonsült turné társunk. Nareesha vett rá, hogy egyezzek bele. Én  meg hát jó kislány lévén engedtem nekik.
Szerencsére a hajamat sikerült elég gyorsan kiszőkíteni. Aminek rettentően örültem mert még a haj festéses hadművelet után is volt egy órám -bár így se volt elég időm köszönteni az USA beli rajongóimat-. Abban az egy órácskában sminkeltek és a ruhámat igazgatták rajtam. Öten próbáltak meggyőzni arról,hogy magas sarkút vegyek ehhez a ruhához, de ragaszkodtam az én hűn szeretett Vans cipellőmhöz aki eddig még sose hagyott cserben. Beismerem, ehhez a pinkes, feketés, fehéres cucchoz jobban állt volna egy platformos magassarkú, de engem mindig úgy emlegettek az újságok és a többi médiával kapcsolatos, híradásos szervezet, mint a 'divat szabály szegő'. Nagyon ritkán hordok magasabb sarkú cipőket.
Mielőtt még elkezdtem volna a koncertet még egyszer szembe jöttek velem a srácok és kicsit megijedtek tőle. Vagyis nem tőlem hanem a hajamtól. Bár mondtak pár kedves szót, de láttam rajtuk, hogy ezt még meg kell szokniuk.
-Jól áll, csak érdekes. Az angyalkámnak új külseje van.-mosolygott rám Nath miután a többiek kicsit eltávolodtak.
-Nem az én ötletem volt. -sóhajtottam.- Mindegy, majd megszokom valahogy.
-Kell a változatosság.-egy pillanatra mögém nézett.- Annyira utálom, hogy titkolnunk kell. Pedig csak tegnap jöttünk össze.
-Majd valamikor elmondjuk nekik is. Legalább annak örüljünk, hogy Sivaék előtt  nem kell megjátszani magunkat.
-Igaz.
-Kisasszony, két perc van kezdésig. Kérem foglalja el a helyét a színpadnál.-jött oda hozzánk egy kb harmincas csávó és a kezembe nyomta a mikrofont.
-Rendben köszönöm.
-Na akkor egy kalappal angyalom. -ölelt át gyorsan Nathan és indult a backstage-be, még egyszer hátrafordult és utánam szólt.- Ja és úgy tombolj, hogy koncert után megyünk partizni.-erre csak bólintottam.
Szép lassan odasétáltam a színpad mellé és vártam, hogy elsötétüljenek kinn a fények. Pár másodperc múlva a néző közönségen már eluralkodott a sötétség és ameddig kisétáltam a közönség elé ritmus gitáros srác lenyomott egy kis fél perces gitár szólót.
-Szép jó estét Washington! Készen álltok?-szóltam bele a mikrofonba mire csak hatalmas sikoltásokat hallottam-Akkor ez egy igen.-hátra pillantottam a zenészkéimre jelezvén, hogy kezdhetjük.


3 megjegyzés:

  1. ahwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ! imáádom , imádlak! Ezt kár lett volna nem megírni :) olyan édes vagy :))! köszöönöm ezt a csodás részt ! még mindig röhögök : " Tom bevetette magát és a 'Hello cica kérsz egy falatot Tom bácsiból' nézésével " :D folytatást követelek most azonnal!:)

    VálaszTörlés
  2. örülök neki, hogy tetszik! majd valamikor lesz folytatás is..;D

    VálaszTörlés
  3. imadomimadom!!! fantasztikus!! ismet egy kissebb fangorcs jott ram!!!imadlak<3

    VálaszTörlés